• Hesmerg

Schaatsbaan in centrum Putten

PUTTEN Dat de ondernemers van Putten weer een sfeervol Winterfeest organiseren zal niemand aan twijfelen. Elk jaar wordt het centrum weer omgetoverd tot een winters decor met vele activiteiten en verassingen. Dit jaar kan er geschaatst worden tijdens het Winterfeest. De ondernemers rondom het pleintje bij Visgilde Foppen hebben de handen ineen geslagen en zijn samen met de organisatie van de WCP evenementen (VVV Putten) de uitdaging aan gegaan om een schaatsbaan te realiseren. Niet één met echt ijs maar wel honderd vierkante meter meter aan schaatsplezier op een synthetische schaatsbaan.

Door diverse sponsoren zoals Kringloop Overnodig, Boerstaete Makelaardij, JOOP (Jonge ondernemers Putten), PLUS Dee Putten, Hoogebeen Interieur, Restaurant Fat Alice, Visgilde Foppen én het WCP is het mogelijk om tijdens het Winterfeest een schaatsbaan te realiseren in het centrum van Putten zodat de kinderen heerlijk een dagje kunnen schaatsen.

Het schaatsen zal gratis zijn en de schaatsen zijn te leen zodat álle kinderen kunnen komen genieten. Kom dus ook gezellig een pirouetje draaien op de mooi verlichte schaatsbaan.

Rondom de schaatsbaan is er nog meer plezier. Zo kunnen kinderen knutselen bij 't Kuikentje en bij de DA-prinsessen kunnen ze glitters krijgen. Ook verzorgt de DA Bites & Drinks een proeverij. Natuurlijk is er gedacht aan koek & Zopie door Limburgia, PLUS Dee en Fat Alice. Het muzikale optreden van Matt Blue moet er voor zorgen dat het feest compleet is.

Naast bovenstaande zijn er nog vele andere activiteiten tijdens het Winterfeest tussen 14.00 tot 21.00 uur zoals de kerstmarkt, kinderplein, Disneyparade, ijssculpturen en meer. Het volledige programma staat op www.winkelcentrumputten.nl.