• KindCentrum
  • KindCentrum

Sfeervolle Disneyparade in het centrum tijdens Winterfeest

PUTTEN Dat er zóveel kinderen Olaf en Elsa wilden ontmoeten tijdens het Winterfeest vorig jaar had KindCentrum niet gedacht. Honderden kinderen, waarvan een heleboel verklede kleine Elsa's, kwamen speciaal naar het Kinderplein om op de foto te gaan met Olaf of Elsa. Reden genoeg voor KindCentrum Putten om het dit jaar nog grootser aan te pakken met een hele Disneyparade.

KindCentrum Putten verzorgt, sinds vorig jaar, leuke kinderactiviteiten bij de evenementen van de WCP (Winkelcentrum Putten). Zij bouwen daarvoor een heel plein om tot een 'Doe en Beleef'-plein in de sfeer en het thema van het evenement.

Dit jaar wordt tijdens het Winterfeest op zaterdag 16 december het pleintje bij Van Ganswijk in winterwonderland-sferen gebracht. Hiermee belooft het voor de kinderen weer een groot feest te worden. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen, knutselen, ijshakken, marshmallows smelten bij het kampvuur én Olaf en Elsa, en dit jaar vele andere Disneyfiguren, ontmoeten. De Eyecatcher op het kinderplein is de reusachtige SnowGlobe waar bezoekers een mooi familiekiekje kunnen maken. De SnowGlobe is mede mogelijk gemaakt door VDBS uit Putten.

KindCentrum Putten heeft naast Olaf en Elsa onder meer ook Anna, Bella, Assepoester, Sneeuwwitje, Mickey en Minnie Mouse uitgenodigd. Ook Bartje rijdt mee in de parade, het inmiddels bekende paardje van de Dierenkliniek Achterstraat. Om 14.30 en 18.30 uur zijn ze te bewonderen tijdens de Disneyparade in het centrum van Putten. Tijdens de tweede Disneyparade kunnen alle kinderen aansluiten met de Ballonnen-Glow-optocht (voorheen lampionnenoptocht) vanaf het Kinderplein. Na de parades kunnen ze uiteraard nog even op de foto met één van de Disneyvrienden in de SnowGlobe.

Uitgebreide informatie en het programma op www.winkelcentrumputten.nl.