• VVV Putten

Smaakvol Putten moet weer heerlijk worden

PUTTEN Smaakvol Putten wordt zaterdag 11 augustus weer georganiseerd. Het culinaire evenement belooft volgens de VVV weer erg leuk te worden. Net als tijdens de voorgaande edities valt er ook dit keer van alles te proeven. Het thema van Smaakvol Putten is dit jaar 'Kleurrijk'.


Puttense horecaondernemingen laten voor 1, 2, 3 euro bezoekers iets lekkers proeven. Op deze manier promoten de ondernemers hun etablissement en kan de bezoeker zich oriënteren op de culinaire kant van Putten. Tijdens het evenement zullen de gerechtjes worden beoordeeld door een jury die op smaak en kwaliteit van het gerechtje en op de uitstraling van de kraam en het personeel zullen letten. De winnaar zal naar huis gaan met de prestigieuze Zilveren Peul.


Tijdens het evenement worden er naast de foodstands van de horeca ook leuke activiteiten verzorgd door verschillende winkeliers. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan kookdemonstraties, geur en smaaktesten of tips over het aankleden van een mooie eettafel.
Bij de eerste duizend hapjes die verkocht worden, ontvangen de bezoekers een gratis lootje waarmee leuke prijzen te winnen zijn die beschikbaar worden gesteld door de deelnemende restaurants. Het evenement wordt opgeluisterd met gezellige live-muziek van 'De Zaak' en 'Niveo' en leuke kinderactiviteiten.
Smaakvol Putten vindt plaats op zaterdag 11 augustus van 11.00 tot 17.00 uur in het Puttense winkelcentrum en wordt georganiseerd in opdracht van winkeliersvereniging WCP.