• Bestuursleden van Little John serveren het diner.

  Rinus van Meer
 • Bestuur van stichting Little John.

  Rinus van Meer
 • Bestuursleden van Little John serveren het diner.

  Rinus van Meer
 • Bestuursleden van Little John serveren het diner.

  Rinus van Meer

Stichting Little John serveert diner in partycentrum De Huifkar

PUTTEN De stichting Little John hield donderdag 21 maart in samenwerking met partycentrum De Huifkar in Putten een diner waarvan de opbrengst in zijn geheel naar het goede doel gaat. In een sfeervolle zaal werd voor gasten een heerlijk vier gangenmenu geserveerd klaargemaakt door het personeel van De Huifkar.

De ruim honderd gasten lieten zich bedienen door de zes bestuursleden van stichting Little John. Het was voor de aanwezigen een gelegenheid om lekker te eten en gezellig bij te praten met vrienden of familie.

Tijdens de avond werd een loterij gehouden met mooie prijzen die door verschillende sponsoren belangeloos ter beschikking werden gesteld. Al met al een geslaagde avond met een opbrengst van circa 5000 euro. Het bestuur van stichting Little John bedankte Partycentrum De Huifkar voor het mogelijk maken van deze mooie avond.

Stichting Little John geeft structurele hulp aan zo'n zeventig arme gezinnen in Kiev en omgeving, door hen maandelijks financieel, met voedselpakketten of medische zorg te ondersteunen. Daarnaast geeft de stichting hulp aan dakloze moeders en kinderen door het verstrekken van maaltijden, kleding en medische zorg. Voor meer informatie: www.little-john.org.