• Stichting Present Putten

Stichting Present Putten opent deuren voor publiek

PUTTEN Stichting Present Putten opent op woensdag 28 december tussen 16.00 tot 18.30 uur de deuren om belangstellenden kennis te laten maken met de stichting en haar nieuwe werkplek. Belangstellenden zijn welkom in het pand van de Rabobank Putten, tweede verdieping - Kerkplein 4, ingang aan de kant van het Kerkplein.  

Vanaf 1 november is Present Putten gehuisvest op de tweede verdieping van de Rabobank Putten. Na drie jaar huisvesting in het Hof van Putten was vanwege uitbreiding activiteiten de vraag gekomen om op zoek te gaan naar nieuw onderdak. ,,We zijn het Hof van Putten, de heer Van der Wal zeer dankbaar voor de mogelijkheden die hij in de afgelopen jaren heeft gegeven om samen kansen te bieden aan mensen in nood", aldus Jan Bomhof, voorzitter Stichting Present Putten.

Bomhof: ,,Samen met een aantal ambassadeurs hebben we toen gekeken wat de beste stap zou zijn als het gaat om huisvesting. Dit bleek Rabobank Putten te zijn. Een plek middenin het dorp, in het hart van de Puttense samenleving.  Het hart waarmee vele Puttenaren in de afgelopen drie jaren hebben gewerkt aan de missie van Present Putten: 'omzien naar elkaar als vanzelfsprekend', blijkt Rabobank nu een passende plek te zijn waar mensen ons eerder kunnen vinden."

Informatie Stichting Present Putten: www.presentputten.nl, info@presentputten.nl, tel. 06-133069 28.