• De mensen van het team Putten Stimenz.

    Stimenz

Stimenz Putten is verhuisd naar Stroud

PUTTEN Het team van Stimenz Putten is eind december verhuisd naar Stroud aan de Brinkstraat 91. In Stroud is Stimenz gevestigd op het zorgplein (achterin in het gebouw).

Stimenz biedt in Putten algemeen maatschappelijk werk, onafhankelijke cliëntondersteuning, Steunpunt Financiën en Schulden en steun bij juridische vragen (sociaal raadslieden). Men kan bij het maatschappelijk werk terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, opvoeding, spanning/stress, inkomen en schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw en verliesverwerking en werk of school.

Ook kunnen inwoners van Putten gebruik maken van onafhankelijke cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner denkt mee over bijvoorbeeld de hulp die het beste bij iemand past en hoe men dit kan organiseren. De cliëntondersteuner kan ook ondersteunen bij gesprekken en contacten met instanties, of bij het doorlezen en schrijven van brieven.

In Putten worden diverse (inloop)spreekuren gehouden. Hier kan men terecht met vragen over administratie, het invullen van formulieren, belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen of juridische kwesties. Het zijn de volgende spreekuren: formulierenspreekuur, juridisch spreekuur en echtscheidingsspreekuur.

Voor mensen die in financiële problemen zijn gekomen, is er Steunpunt FenS. Steunpunt FenS is een samenwerking tussen Stimenz en Westerbeek en biedt hulp bij schulden en financiën, met onder andere advies, budgetbegeleiding en schulddienstverlening. Dit gebeurt in groepsverband, met mensen die soortgelijke problemen hebben.

Voor meer informatie of vragen: tel. 088-7846464 of info.putten@stimenz.nl. Binnenlopen mag ook tijdens het inloopspreekuur op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 9.30 uur in Stroud.