• Erik Rudolfs

Tweede editie van Fratsen in het centrum van Putten

PUTTEN De zomervakantie is weer bijna voorbij en daarom is het zaterdag 25 augustus weer tijd voor Fratsen. De tweede editie is verplaatst naar het laatste weekend van de vakantie, zodat ook de inwoners van Putten volop kunnen genieten van het kunst en cultuuraanbod in hun gemeente. Met een dorp vol kramen, muziek, activiteiten en kunst in etalages, wordt het volgens de organisatie een heerlijke dag van 11.00 tot 17.00 uur.

Ook tijdens deze tweede editie van Fratsen, in het centrum van Putten, zijn de kunstenaars van ons dorp weer aan de slag gegaan om voor een winkel een kunstwerk te maken in de etalage. Dit keer was de basis een paspop waar men mee mocht doen en laten wat men wilde. Het resultaat is ook tijdens Fratsen te zien.

Volwassen kunnen kijken bij verschillende demonstraties en kunsten aan de kramen in de straten, maar ook luisteren naar vrolijke noten van Big Band Putten, 5Hoog en NedNeed.

Ook voor de kinderen is er weer genoeg te doen. Zo kunnen zij zich vermaken bij één van de activiteiten van KindCentrum Putten of een plaat beschilderen op het LP Plein. Ook het succes van vorig jaar, namelijk het Krijtplein, keert weer terug. Kinderen kunnen hier alles voorzien van mooie krijttekeningen, stoelen, tafels, kastjes of misschien nog wel iets groters.

Fratsen wordt georganiseerd door VVV Putten en Cultuurkust in opdracht van WCP en de gemeente Putten.