• Smaakvol Putten

Veel te proeven op Smaakvol Putten

PUTTEN Het evenement Smaakvol Putten wordt komende zaterdag 12 augustus weer gehouden. Het culinaire evenement, dat wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen Winkelcentrum Putten, Horecavereniging Putten en VVV Putten+, belooft weer erg leuk te worden. Net als tijdens de voorgaande edities valt er ook dit keer van alles te proeven.

Puttense horecaondernemingen laten voor slechts 1,-, 2,- of 3,- euro de bezoekers iets lekkers proeven. Tijdens het evenement zullen de gerechtjes worden beoordeeld door een jury die op smaak en kwaliteit van het gerechtje en op de uitstaling van de kraam en het personeel zullen letten. De winnaar zal naar huis gaan met de prestigieuze Zilveren Peul.

Tijdens het evenement zullen er naast de foodstands ook optredens zijn van livebands en op het pleintje voor Visgilde Foppen zal Kindcentrum Putten een kinderplein inrichten waar kinderen o.a. hun eigen fruitpizza kunnen maken en uiteraard kunnen er ook leuke spelletjes gespeeld worden.

De 'witte brigade', de koks, van de verschillende restaurants kunnen hun kunsten laten zien via de heerlijke gerechten die ze verkopen vanuit hun stand. Ook dit jaar is er ruimte voor de 'zwarte brigade, beter bekend als obers en serveersters, om te laten zien wat zij kunnen. Puttense obers en serveersters kunnen door hun werkgever opgegeven worden om mee te doen en zo de strijd aan gaan om de Horeca Held van Putten te worden.

Programma Smaakvol Putten: 11.00 uur start evenement; 15.00 uur Oberrun; 15.30 uur Uitslag verloting; 15.45 uur Uitreiking Zilveren Peul; 16.00 uur Uitreiking Bokaal 'Horeca Held van Putten'; 17.00 uur einde evenement.