• Erik Rudolfs
  • Erik Rudolfs
  • Erik Rudolfs
  • Erik Rudolfs
  • Erik Rudolfs

'Verrassende activiteiten tijdens het Winterfeest'

PUTTEN Winkelcentrum Putten wordt zaterdag 15 december van 14.00 tot 21.00 uur omgetoverd tot een winters decor. Met een sfeervolle schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils.

WCP (Winkelcentrum Putten), VVV Putten en het WCP-Activiteitenteam zetten de komende dagen de laatste puntjes op de 'i'. Dit jaar kan er weer geschaatst worden tijdens het Winterfeest. Schaatsen zijn gratis te leen. Handschoenen meenemem wordt wel aanbevolen.

Ook is er ijssculpturen carven waarbij kunstenaars ijsblokken bewerken tot kunstwerken en strijden om een wisselbeker. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken, kunnen dit zelf onder begeleiding uitproberen.

Nieuw dit jaar is het prachtige Winter Theater waarin verschillende dansgroepen en koren zullen optreden. Zo zullen de kinderen van de Gelderse Balletscholen, Badabounce, Orion en Dansstudio Annemieke Bais optredens verzorgen. Naast de verschillende optredens is er ook een kunstexpositie met onder meer schilderijen, keramiek, hoeden en andere kunstwerken.

In de historische Oude Kerk kunnen bezoekers genieten van het mini-kerstconcert 'In de stal van mijn hart'. En een echte stal beleven kan bij de levende kerststal voor de Hema. Naast al deze optredens staan in het centrum op diverse plekken nog veel meer sfeervolle live muzikanten en bijzondere acts, zoals de band NedNeed bij de Dikke Deur of de spectaculaire lichtshow 'Street of Lights' bij de Modestal.

Als vanouds is er weer een kerstmarkt zijn waar kerst- en winterproducten te koop zijn en activiteiten plaatsvinden. Bij Pluk en Proef kan iedereen een eigen kerstdecoratie maken. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo zijn er vers bereide wintergerechten, oliebollen, poffertjes en warme chocolademelk te verkrijgen op de kerstmarkt. La Culina heeft dit jaar 'de Hagelpasta dag'.

Voor de kinderen is er een Meet and Greet met Olaf en de Disneyprinsessen, de schaatsbaan, een ballonnen-glow-optocht en het sprookjesachtige Winterwonderland plein van KindCentrum Putten waar kinderen kunnen spelen, knutselen en marshmallows smelten bij het kampvuur. Ook kunnen ze een rondritje maken in het wagentje met paard Bartje.

Uitgebreide informatie en het programma op www.winkelcentrumputten.nl.