Willem Gunneman gaat Business Event Putten presenteren

PUTTEN Willem Gunneman gaat de vierde editie van het Business Event gemeente Putten presenteren. Het event zal plaatsvinden op maandagavond 22 juni in Kasteel De Vanenburg. Gunneman is theatermaker, sneldichter en liedjesmaker. Met regelmaat verleent hij medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma's. Van wekelijkse muzikale columns op RTV Oost, Omroep Gelderland en RTV Noord, tot Vara's Kassa, de Coen en Sander Show en Pauw en Witteman. Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.

Tijdens het Business Event gemeente Putten zal Willem muzikaal ondersteund worden door pianovirtuoos Jan Vanye. Verdere voorbereidingen ten behoeve van het Business Event zijn in volle gang. Welke ondernemers er dit jaar genomineerd zijn is te vinden op www.facebook.com/beputten.

Kijk voor meer informatie en/of voor het aanschaffen van toegangskaarten voor deze avond op www.businesseventputten.nl Telefoon: 0318-658740.