• 5728224_272424_vn05_startersdag veluwe.jpg

    Jan de Roo Fotografie

Puttense ondernemers welkom op Startersdag Veluwe

PUTTEN Het Starterscollectief Veluwe houdt voor de derde keer de Startersdag Veluwe. Een netwerkevenement voor iedereen op de Noord- en West-Veluwe die de afgelopen vijf jaar is gaan ondernemen.

De Startersdag vindt plaats in Theater Veluvine in Nunspeet, op zaterdag 25 januari, tussen 9.00 en 12.30 uur. Tijdens de Startersdag vinden nieuw ondernemers een gratis informatiemarkt met partijen die hun bedrijf een boost kunnen geven. Daarnaast kunnen ze luisteren naar twee inspirerende sprekers en uiteraard kunnen ze van gedachten wisselen met andere starters. Ook dit jaar heeft de organisatie weer twee boeiende sprekers gevonden: Suzanne Kemps van ProudBreast vertelt over haar oplossing voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Online marketeer Nico de Jong van Onwijs Marketing houdt een persoonlijk verhaal over ondernemerschap.

Tijdens de Business Voice Veluwe krijgen vijf startende ondernemers negentig seconden de tijd om zich te presenteren voor een jury op gedraaide stoelen. Draait de jurylid zijn stoel om? Dan wint de kandidaat dat jurylid als coach.

De Stichting Starterscollectief Veluwe heeft als doel startende ondernemers op de Veluwe te helpen met advies, netwerk en kennis. Aanmelden kan via www.startersdagveluwe.nl.