• Eigen foto

Zeer geslaagde Haringparty

PUTTEN Na vele weken van voorbereiding was het eindelijk zo ver. Op donderdag 18 juni was de eerste Puttense Haringparty, georganiseerd door Partycentrum de Huifkar, Visgilde Foppen en MTH Accountants & Adviseurs.

De Haringparty was naast een feestelijke bijeenkomst de plek om op informele wijze een bedrijf onder de aandacht te brengen bij relaties en potentiële klanten en te netwerken met lokale ondernemers. Naast regionale bekendheid en deelname aan dit event steunden de bezoekers ook het goede doel "Stichting Kontaanoo". Deze stichting zet zich met blijdschap ('Kontaanoo' is een woord uit het Mandinka, dat 'blijdschap' betekent) in voor de ontwikkeling van onderwijs in Gambia, West - Afrika. Hun hoofdproject 'Lokaal voor Lokaal' zet zich in voor de bouw en ontwikkeling van een school in Jidda. Dit doen zij samen. Samen met de inwoners van Jidda, en met de inwoners van Putten. Samen bouwen zij een school, lokaal voor lokaal. De organisatie verhuurde stands aan lokale ondernemers en organiseerde een dienstenveiling voor dit goede doel onder het toeziend oogvan Notaris Lodewijk Kortland van De Lange & Kortland Netwerk Notarissen.

De Hollandse Nieuwe van Visgilde Foppen was van uitstekende kwaliteit. Tevens kon men genieten van heerlijke gerookte zalm, het lokale Hert bier

en de wijnen van The Wine Adventure. De muzikale omlijsting van Shanty voor Het Roer om uit Barneveld maakte het geheel compleet.