• Barry Wensink/BDUmedia

Mantelzorgbijeenkomst in Oranjehof

ELSPEET Op maandagavond 21 september organiseert Lelie zorggroep, in samenwerking met Oranjehof, Het Venster en Norschoten een mantelzorgbijeenkomst in Woonzorgcentrum Oranjehof, Staverdenseweg 34 8075 AR ELSPEET. Het thema van de bijeenkomst is 'Zoveel hoofden zoveel zinnen'.

De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 22.00 uur. Vanaf 19.00 uur kunnen mensen binnenkomen en alvast een kopje koffie of thee drinken. Mantelzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Onderwerp

De spreker, C.J. Vroon-Scherpenzeel heeft vanuit haar praktijk als productmanager mantelzorg en vrijwillige zorg, veel te maken met het onderwerp familierelaties.

Het wordt een informatieve avond en er is tijd om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Ondersteuning van mantelzorgers

Het ondersteunen van mantelzorgers bij hun zorg'taken' is een van de speerpunten van Lelie zorggroep. Hiervoor organiseert Lelie zorggroep regelmatig mantelzorgbijeenkomsten. Ook is een speciale mantelzorgtelefoon waar mantelzorgers informatie en ondersteuning kunnen krijgen, nummer: 0900 22 44 777. Meer informatie vindt u op www.mantelzorgondersteuning.leliezorggroep.nl