Nieuwe regiomanager VNO-NCW Noord-Veluwe/Vallei

ELSPEET VNO-NCW Midden heeft een nieuwe regiomanager: Herald Immink. Als regiomanager ondersteunt hij de voorzitter en het bestuur van VNO-NCW Noord-Veluwe/Vallei op alle mogelijke gebieden, is hij de contactpersoon voor leden/ondernemers en bedrijvenkringen en vertegenwoordigt werkgevers in overlegorganen. Immink (31) start op 1 februari bij VNO-NCW Midden en volgt daarmee Theo Eggink (Noord-Veluwe) en Martine Schuijer (Valleiregio) op.

Na zijn opleiding Bestuurskunde in Enschede is Herald Immink werkzaam geweest als adviseur regionale economie bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland en als adviseur Markt en Overheid bij Bouwend Nederland regio Oost.

,,Deze functie is voor mij een enorme uitdaging. Ik zie er naar uit om samen met de leden op te komen voor de belangen van de ondernemers in Noord-Veluwe en Valleiregio. Er is in deze regio nog veel te doen (De Diamant van Midden-Nederland, Knooppunt A1/A30 etc.) en ik hoop daar een stimulerende rol in te kunnen spelen. Samenwerking tussen verschillende partijen staat wat mij betreft centraal. Ook zie ik het als een uitdaging om zoveel mogelijk ondernemers te betrekken bij onze lobby."

Herald Immink is vanaf 1 februari bereikbaar via immink@vno-ncwmidden.nl of via het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden in Apeldoorn, 055 - 5222606.