Glutenvrij Sinterklaas vieren met de lekkernijen van Le Poole

26-11-2019, 10:19 |Van onze partner

Sinterklaas is weer in het land, de gezelligste tijd van het jaar. We zingen liedjes, zetten onze schoenen en eten veel lekkers. De belangrijkste lekkernijen die bij deze tijd en traditie hoort zijn natuurlijk (gevuld) speculaas. kruidnoten en amandelstaven. Maar wat als een gezinslid glutenallergie heeft? Simpel: dan koopt u gewoon glutenvrij speculaas. Bij Glutenvrij Le Poole, zoals zoveel klanten in Putten. Op slechts drie kwartier rijden vindt u onze speciaalzaak voor al uw glutenvrije producten. Wij houden diverse verkoopzaterdagen in het jaar en u kunt online bij ons winkelen. Bij ons zijn de speculaas, kruidnoten en amandelstaven niet alleen volledig glutenvrij; het is ook nog eens ontzettend lekker.

Heerlijk gevuld speculaas
U heeft ruime keuze in ons glutenvrij koek assortiment; vers gebakken uit eigen bakkerij. Hier vindt u Sinterklaas-lekkernijen als kruidnootjes, roomboter speculaasjes en meer. Wilt u echt uitpakken met Sinterklaas? Kies dan voor gevuld speculaas, met echt amandelspijs. Dit speculaas is glutenvrij, gistvrij, selderievrij, sesamvrij en tarwezetmeelvrij. Meer weten? Bij elk speculaasproduct staat een exacte lijst van de ingrediënten en de niet aanwezige allergenen.

Waarom glutenvrij speculaas?
Veel mensen eten glutenvrij vanuit persoonlijke overwegingen. Maar voor mensen met coeliakie is glutenvrij eten natuurlijk extra belangrijk. Want deze auto-immuunziekte speelt zeer snel op na het eten van een product met gluten. Een enkele kruimel meel kan al vervelende klachten veroorzaken. Het lichaam maakt dan antistoffen tegen de eigen weefsels, waardoor ontstekingsreacties ontstaan in het darmslijmvlies van de dunne darm.

Speciaal voor coeliakiepatiënten
Glutenvrij Le Poole zorgt ervoor dat alle zelfgemaakte koekjes, waaronder het speculaas, gemaakt worden in de eigen glutenvrije fabriek. Dit is een belangrijke motivatie voor oprichtster Christien Le Poole, die haar winkel voor glutenvrije producten startte vanuit het maken van glutenvrije producten voor haar kind met coeliakie. U kunt er dus op rekenen dat alle producten uit de winkel glutenvrij zijn, en bovendien lekker om te eten. Precies wat u nodig heeft voor een geslaagd Sinterklaasfeest!

Ruim assortiment glutenvrije producten
Behalve speculaas verkoopt Glutenvrij Le Poole ook andere lekkernijen.U kunt in de webshop heel overzichtelijk al uw glutenvrije producten bestellen. Zo vindt u producten van Bonvita, Valpiform en Schär. Maar ook de producten van het eigen merk, zoals amandelkoekjes, kokosmakronen, cakejes, ontbijtkoeken, gemberkoeken, stroopwafels, gevulde koeken en nog veel meer. Al deze producten worden gemaakt in de eigen bakkerij van Le Poole, zodat u geen kans loopt op allergische reacties door paneermeel.