Politie zoekt drie inbrekers van hotel Foreesten

VIERHOUTEN Drie mannen braken in de vroege ochtend van 17 april in bij hotel Foreesten in Vierhouten. Ze vernielden de kluis, namen veel sleutels mee en tweehonderd euro, vertelt de politie in opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland.

Ze hadden zich goed vermomd om niet te worden herkend. Eén van de mannen liep achter de balie langs, maar dan lijkt het er op dat het alarm afgaat, de twee mannen renden weg en ook de derde man nam de benen. Ze renden weg, met geld en sleutels.

SCHADE Naast de tweehonderd euro hebben de inbrekers veel sleutels meegenomen, daardoor moest het hotel alle sloten vervangen. Ook de kluis is flink beschadigd.

De eerste dader heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 1,80 meter lang, droeg een grijze spijkerbroek en zwarte jas met capuchon en een witte rits. Hij had daarnaast een grijze sjaal voor zijn neus en mond.

De tweede dader is ook blank en ongeveer 1 meter 85 lang. Hij heeft bruinige ogen, een ietwat hoekige neus en droeg een zwarte jas met blauwe mouwboorden en witte strepen. Daarnaast droeg hij een donkerkleurige broek, zwarte handschoenen en zwarte schoenen met witte vlakken aan de zijkant.

De derde dader was blank en ongeveer 1,80 meter lang, hij droeg een blauwe jas met capuchon en witte rits, blauwe spijkerbroek, zwarte handschoenen en zwarte schoenen.

Tips zijn welkom bij de politie via tel. 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.