• Garderen Slaat Door!
  • Garderen Slaat Door!
  • Garderen Slaat Door!
  • Garderen Slaat Door!
  • Garderen Slaat Door!

Programma Garderen Slaat Door!

GARDEREN Garderen Slaat Door! op zaterdag 15 juni. De organisatie van het festival hoopt op veel animo. 

Om 13.00 uur vangt het programma aan met Garderen Loopt Door, voorheen de Molen tot Molenloop. Dit jaar is er vanwege drukte op de wegen gekozen voor een andere, rustigere route. Inschrijven door de vijf- of tien kilometerloop is nog steeds mogelijk. 

BODYPAINTER De rest van de dag is er ook van alles te beleven in Garderen. Mich Buschman geeft een demo fotografie, bij Abalorio kunnen jong en oud een workshop sieraden maken volgen en bij Sibylle & Harrison kan men de heupen losschudden tijdens een workshop salsa dansen. Ook kunnen er T-shirts beschilderd worden en een professioneel bodypainter laat zien hoe hij te werk gaat.

Op straat is er ook veel entertainment. Vuurspuwers, straatartiesten met verschillende acts en muziek. The Fields, Popkoor Just Fun, Brassband AGOGO, Paul Chevrolets Nashville Session, de Marskramer en de Hustle zullen het podium betreden. De avond wordt om 22:00 uur afgesloten door de coverband Choice. Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan op de website www.garderenslaatdoor.nl.