Eerste winst mgv de Veluwe op de banen van Terra Nova

PUTTEN De minigolfers van de Puttense minigolfvereniging de Veluwe zijn er eindelijk in geslaagd om de eerste competitie winst te behalen tegen de Vrije slag uit Wageningen. De Puttenaren begonnen de competitie ronduit slecht met drie nederlagen op rij tegen twee hoger ingeschaalde teams en één zeker gelijkwaardig team.

De laatste plaats in de tweede klasse werd daarom ingenomen met twee schamele ronde punten. De wedstrijd tegen de Vrijeslag uit Wageningen was van cruciaal belang om toch nog een rol van betekenis te kunnen spelen en dat lukte.

Nieuwkomer Hens Wouters kwam in de plaats van de niet fitte Evert van den Brink en verving Evert op uitstekende wijze met een score van 98 holeslagen over vier ronden.

Ook Meta van den Brink en Herman Kas speelden een uitstekende wedstrijd met scores van 105 holeslagen over de vier ronden. Tevens was er een persoonlijk record voor Marco Visser met 143 holeslagen over de bekende vier ronden.

Door dit resultaat is er weer van alles mogelijk voor de Veluwe en kan men weer naar boven kijken een plaats achter de ongenaakbare koploper Duno 3 behoort zeker nog tot de mogelijkheden maar dan zal de eerst komende thuiswedstrijd tegen het Maatveld wel in winst moeten omgezet.