• SDC Putten

Feyenoord met Robin van Persie en gouden KNVB beker naar Putten

PUTTEN Feyenoord, winnaar van de gouden KNVB beker, komt weer bij SDC Putten een vriendschappelijke wedstrijd spelen op zaterdag 30 juni om 14.30 uur. ,,Wij zijn er trots op dat Feyenoord, met alle bekende grote namen waaronder Robin van Persie, net als vorig jaar tegen ons komt spelen", schrijft voorzitter Albert de Bruin. 

 

De carrière van Van Persie voerde hem onder andere langs Feyenoord, Arsenal, Manchester United en het Nederlands Elftal. Robin van Persie begint in Putten aan zijn laatste seizoen. ,,We hebben met Feyenoord afgesproken dat zij de gouden KNVB beker meenemen en dat een ieder hiermee op de foto mag. Ook is er ruimschoots de gelegenheid om handtekeningen en foto's en selfies te maken met de spelers en dus ook Robin van Persie."

De brigade van Giovanni van Bronckhorst is dan al weer in volle voorbereiding op  de eredivisie en niet te vergeten het lange verblijf in de Europa League. Ook voor SDC Putten is de seizoensvoorbereiding dan al even begonnen, dus een mooie kans om de Puttense blauwe brigade aan het werk te zien.

Een staanplaats kost 12,50 euro in de voorverkoop, aan de kassa 15 euro. Een zitplaats kost 20 euro in de voorverkoop, aan de kassa 25 euro. Kaarten zijn te koop via www.sdcputten.nl.

Er worden ook VIP kaarten aangeboden, voor een compleet arrangement.