Feyenoord ruim langs SDC Putten

PUTTEN (ANP) Feyenoord heeft het eerste oefenduel in aanloop naar het nieuwe seizoen met ruime cijfers gewonnen. Bij SDC Putten won de formatie van coach Giovanni van Bronckhorst met 8-1.

Dylan Vente, op de plaats van de op het WK actieve Deen Nicolai Jørgensen, maakte de meeste doelpunten. De jonge spits scoorde driemaal. Jens Toornstra en Mo El Hankouri waren goed voor twee treffers. Robin van Persie maakte er ook nog één.

Feyenoord, in Putten actief met veel jonge spelers, is nog niet op volle sterkte. Zo ontbreken, afgezien van meerdere WK-gangers, ook nog de Nederlandse internationals Tonny Vilhena en Steven Berghuis.

VERNIELINGEN Overigens kwamen er uit Putten diverse meldingen van vernielingen. Facebookaccount Buurtveilig Putten spreekt van ,,hooligans die huishouden in Putten'' en het zou gaan om onder meer ,,diefstal van tuinmeubilair op de Mennestraat, spullen gooien op de Stationstraat en poging diefstal van een scooter op Bijsteren. Vanaf 14.00 tot 21.50 zijn er verschillende berichten in Buurtveilig gekomen over een groep van zeven man'', aldus Buurtveilig.

Bron video: SDC Putten