Grote nederlaag voor SDC

PUTTEN S.C. Genemuiden maakte haar reputatie waar en won afgetekend met 1-5. SDC begon goed, via een een twee met Rick Degenaar kwam Jurian van den Brink alleen voor de keeper, maar scoorde niet. Na een kwartier opende SC Genemuiden de score. Uit een voorzet van Anne van der Kolk kopte Omar Kavak de bal binnen 1-0 . Vijf minuten later trok Omar Kavak naar binnen en schoot tegen de paal, maar benutte de terugspringende bal 2-0. Twee minuten later werd het 3-0, doordat Omar Kavak er vandoor ging en zijn voorzet werd door Anne van der Kolk met een fraaie boog benut . SDC deed wat terug, maar de een tegen twee situatie werd niet doeltreffend af gerond.

Na rust was het weer Omar Kavak die uitbrak, hij bracht Joran Put in stelling, die 0-4 scoorde. Na een goede combinatie tussen Jefta van den Broek kon Rick Degenaar de eer redden 1-4. Het slotakkoord was toch weer voor S.C. Genemuiden, dat via een strafschop de eindstand op 1-5 bracht.

Hierdoor staat S.C. Genemuiden nu tweede, met een achterstand van twee punten op Berkel , die eerste staat. SDC vinden we terug op de elfde plaats. Komende zaterdag speelt SDC thuis tegen CSV Apeldoorn, de wedstrijd begint om 14.30 uur.