• Jong Putten

Jayson wint stickeractie Nationale Sportweek

PUTTEN Jayson Meiling heeft de stickeractie in het kader van de Nationale Sportweek gewonnen. Hij kwam deze week zijn prijs ophalen.

Van 21 tot en met 29 september was de Nationale Sportweek. Een week vol sportieve activiteiten bij sportverenigingen, scholen en kinderopvangorganisaties. Tijdens de Nationale Sportweek hielden de Puttense sportaanbieders ruim honderd 'open huis activiteiten'.

Om deelnemers extra te motiveren was er dit jaar een spaaractie. Bij deelname aan een 'open huis activiteit' kreeg je een sticker, bij drie stickers kon je je volle kaart inleveren bij de
Sport-Inn voor een sporttas.

Onder alle ingeleverde kaartjes werd er een cadeaubon ter waarde van 50 euro verloot. Een hele blije Jayson Meiling haalde zijn prijs op in de winkel. Jayson (8 jaar) deed samen met zijn broer Lorenzo (10 jaar) mee met verschillende activiteiten. Zo hebben ze meegedaan met zaalvoetbal, tennis en veldvoetbal.

,,Via school kreeg ik de stickerkaart, ik ben al wel lid van de voetbalvereniging maar hou heel erg van sporten. Zaalvoetbal en tennis wilde ik graag proberen en was heel erg leuk", aldus een enthousiaste Jayson.