• Archief BDU Media

Putten tennist voor stichting Present

PUTTEN Puttense tennisverenigingen het Laakhuisje en de Vale Ouwe slaan maandag 17 tot en met zondag 23 april voor het tweede jaar hun handen ineen voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor stichting Present Putten. Het is de bedoeling dat aan dit toernooi zoveel mogelijk mensen meedoen. Dus ook niet leden mogen zich inschrijven.

Iedereen kent allemaal wel iemand in de directe omgeving die het wat lastiger heeft in deze tijd: een ouder stel dat weinig bezoek of aandacht krijgt, een gezin dat maar moeilijk kan rondkomen, een klus in huis die wegens omstandigheden niet geklaard kan worden en zo zijn er nog heel veel voorbeelden. Stichting Present Putten is er voor deze kwetsbare groep mensen die in onze samenleving tussen de wal en het schip dreigen te vallen. De stichting slaat een brug tussen vrijwilligers die hun talent ter beschikking stellen en deze kwetsbare groep mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Zo bouwt stichting Present Putten mee aan meer vertrouwen en verbondenheid in onze Puttense gemeenschap.

Door als verenigingen samen de handen ineen te slaan en zoveel mogelijk mensen te mobiliseren, willen de tennisverenigingen verbondenheid uitstralen en zoveel mogelijk geld in zamelen voor stichting Present Putten. Maar ook als vrijwilliger of als bedrijf kan iemand zich opgeven.

Zondag 23 april is een feestelijke slotdag. Deze dag vindt plaats op tennisvereniging de Vale Ouwe. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen waaronder sminken, een luchtkussen en nog veel meer. Ook aan de grote mensen wordt gedacht. Naast een aantal finalepartijen wordt heerlijk ambachtelijk eten bereid of gebrouwen drankjes geserveerd.

Voor inschrijven en meer informatie over het toernooi en de stichting Present Putten, ga je naar www.puttentennist.nl.