• Van Donkersgoed Multimedia
  • Van Donkersgoed Multimedia
  • Van Donkersgoed Multimedia
  • Van Donkersgoed Multimedia

Regionale Visual Art Rally in beeld

REGIO De gemeenten Barneveld, Putten en Ede vormen zaterdagmiddag het decor voor de vierde editie van de Visual Art Rally. In Barneveld is het centrale punt van de rally. De start en finish is op het terrein bij de Elstar aan de Harselaarseweg.

,,Daar is tevens het parc fermé en wordt er voor het publiek van alles ingericht om er een rallyfeestje van te maken. De technische keuring is bij Van den Heuvel Motorsport aan de Handelsweg," zegt Lammert van de Hel, voorzitter van het organisatiecomité.

De strijd op het sportieve toneel speelt zich af in de gemeenten Putten en Ede. Van de Hel: ,,We hebben drie verschillende proeven. De deelnemers aan de Rally, die meetelt voor het Nederlands Rally Kampioenschap en de Historic Rally rijden die proeven drie keer. De deelnemers aan de Short rally hebben vijf proeven.''

PROEVEN De proeven liggen relatief dichtbij Barneveld. In Putten in de omgeving van Huinerbroek is een proef van vijftien kilometer. In de gemeente Ede volgen vervolgens proeven rond de Valkseweg in Wekerom en de Meulunterseweg in Lunteren. 

De video en foto's bij dit bericht zijn afkomstig van de rally rondom Putten.

Video: Van Donkersgoed Multimedia