• De presentatie van Rob Knul bij SDC Putten.

    SDC Putten

Rob Knul van SDV Barneveld naar SDC Putten

PUTTEN SDC Putten heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Rob Knul. De Amersfoorter (26) komt over van SDV Barneveld, waar hij bezig is aan zijn vijfde seizoen.

,,Hij is een veelscorende aanvaller, die ook op het middenveld 'op tien' kan spelen. Vorig seizoen heeft hij voor SDVB 12 keer gescoord in het jaar dat ze degradeerden uit de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag wonnen ze 2-1 van DOS'37 en scoorde hij beide doelpunten en in de voorbereiding scoorde hij tweemaal tegen ons tijdens het '2 Brothers Veluwe Cup toernooi'. Hij heeft dus een neusje voor de goal'', stelt Marten van Wilgenburg, hoofd TC van de Puttense hoofdklasser. ,,Wij waren op zoek naar doelpunten en zijn dus heel blij met hem. We denken ook dat hij goed bij onze club past: we hebben dezelfde warme clubcultuur als SDVB.''

Knul speelde in de periode 2012-2018 voor SDV Barneveld, onderbroken door een seizoen Go Ahead Kampen, de club waar hij begon met voetballen. Ook was hij twee seizoenen actief bij Sparta Nijkerk, maar hier wist de toen 18-jarige speler niet door te breken.

In het dagelijks leven is hij groepsleider/mentor.