• Voetbal: SDCP - SDV Barneveld

    Henk Hutten

SDC Putten via monsterzege naar kwartfinale beker

PUTTEN SDC Putten had in de achtste finales van de districtsbeker weinig moeite met derdeklasser AVW'66. De hoofdklasser won met liefst 7-0.

Maarten van der Meer

SDC had wel de basisaanval in het veld staan en die konden zich uitleven. Rocco Keizer en Rick Degenaar maakten daar gretig gebruik van. Rocco Keizer met een hattrick voor rust en Rick Degenaar na rust. Toch trachtte AVW met technisch goed voetbal een beter resultaat te halen, hetgeen een leuke wedstrijd opleverde. Rick Degenaar opende het doelpuntenfestijn en mocht twee keer inschieten, waarbij de tweede keer raak was: 1-0. Daarna was de beurt aan Rocco Keizer die een hattrick fabriceerde: 4-0.

Na rust kwam Rick van den Brink in de ploeg voor Iwan Bos. Het leek erop dat AWV meer weerstand bood, maar hierna brandde Rick Degenaar los. Er kwam weer een hattrick en het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. De uiteindelijke uitslag werd 7-0 en was een goede oefening voor de uitwedstrijd tegen het sterke DOVO. Komend weekend wordt er geloot en weten we wie de volgende tegenstander wordt voor de bekercompetitie.