• Barry Wensink/BDUmedia

Spreekuur Omnia Wonen in Veluvine

NUNSPEET Omnia Wonen Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet en het Venster houden vanaf 29 oktober twee wekelijks een spreekuur in de Veluvine. Medewerkers van de corporatie zijn aanwezig om ouderen te assisteren bij het inschrijven als woningzoekende. Het spreekuur is voor ouderen die zelf geen internet gebruiken en geen familie of kennissen hebben die daarin kunnen ondersteunen.

Sjoerd van der Es van Omnia Wonen: "Veel zaken gaan tegenwoordig digitaal, zo ook het inschrijven en reageren op huurwoningen en wij willen oudere woningzoekenden in Nunspeet tegemoet komen met dit spreekuur. Wij helpen deze mensen die geen toegang hebben tot het internet bij het inschrijven als woningzoekende en leggen ze uit hoe ze voortaan op een woning kunnen reageren." Vooralsnog vindt het spreekuur eenmaal in de twee weken (even weken) plaats in de Veluvine in Nunspeet.

Spreekuur:

Plaats F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet

Dag donderdag (even weken vanaf 29 oktober 2015)

Tijd 09:00 - 10:00 uur

In Oldebroek en Harderwijk vinden soortgelijke initiatieven plaats. De oudere woningzoekende daar kan Omnia Wonen bellen en een afspraak maken voor hulp op het digitale gebied op de plaatselijke vestiging van Omnia Wonen.