• PR

Stichting Blijdeheidekat presenteert 'So this is Christmas'

NUNSPEET Het sfeervolle, muzikale en theatrale kerstevenement 'So this is Christmas' wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 december gehouden op het marktplein van Nunspeet. De markt ademt speciaal voor deze gelegenheid de sfeer van een gezellige huiskamer, waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Het programma vangt in de namiddag aan met een kerstoptreden verzorgd door kinderen van musicalgroep Laura's Musical.

's Avonds staat de vertelling van het kerstverhaal centraal, dat op een eigentijdse manier wordt gepresenteerd. Verschillende popnummers waarvan de tekst het verhaal ondersteunt, worden door musicalacteurs op een groot podium ten gehore gebracht. Bijzonder uitdagend en verrassend is ook de muzikale begeleiding. Speciaal hiervoor zijn arrangementen geschreven waarin pop en de klanken van het voltallige orkest van de Harmonie Nunspeet harmonieus samenvloeien.

Popkoor Vierhouten en het jeugdorkest van de harmonie dragen eveneens hun muzikale steentje bij. In deze speciale uitvoering over de geboorte van Jezus speelt video ook een belangrijke rol. De beelden zijn vooraf op unieke locaties in Nunspeet en haar kernen opgenomen en worden op bioscoopformaat vertoond.

Beide dagen wordt hetzelfde programma aangeboden, waarbij het middagprogramma gratis te bezoeken is. Kaarten voor het avondprogramma zijn in de voorverkoop vanaf woensdag 7 november te verkrijgen bij boekhandel Osinga in Nunspeet en Villa4houten in Vierhouten a 8,50 euro of online via www.blijdeheidekat.nl. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.