Tractor-Pulling Speuld wordt weer een spektakel

SPEULD Op 3 juli vindt in Speuld weer de jaarlijkse Tractorpullingwedstrijd plaats. Het is nu alweer voor de 21e keer dat deze wedstrijd in samenwerking met de Nederlandse Truck en Tractor-Pulling organisatie NTTO organiseert. De wedstrijd waaraan ongeveer 180 standaard en sport en supersport tractoren en de supersporttrucks deelnemen, er waren meer aanmeldingen dan dat er startplaatsen beschikbaar waren. Hierdoor hebben we veel deelnemers helaas weer teleur moeten stellen,

Sinds een aantal jaar is het aantal deelnemers binnen de sport en supersport zo groot, dat er is besloten om op meerdere niveaus competitie te gaan rijden, waarbij de TOP het hoogste niveau is. Wij zijn als organisatie blij dat we alle Top klasse mogen laten rijden.

De wedstrijd vindt plaats aan de Garderenseweg te Speuld en begint om 17.30 uur.

De hoofdsponsors van deze Tractor-Pulling wedstrijd zijn: Arie Schouten Automobiel bedrijf, en de Sub Sponsor, Burito Verhuur Kootwijkerbroek.

En we willen de rest ook niet vergeten die ook verbonden zijn met ons evenement al vast hartelijk bedanken.

Deelnemers komen vanuit heel Nederland, maar ook de regio is sterk vertegenwoordigd. Er zijn diverse standaard en sportklasses en supersport klasses waarbij het aan spektakel niet zal ontbreken. Het feit dat dit een avondwedstrijd is, waarbij de verlichte baan vaak nog een extra dimensie aan de sfeer toevoegt, zorgt bij voorbaat al voor een attractief evenement. Voor de mensen die deze vorm van mechanische sport niet kennen, een mooie gelegenheid om hiermee kennis te maken en een leuke avond te beleven.

Verder naar aanleiding van het treurige ongeval vorig jaar in Haaksbergen zijn er diverse veiligheidsmaatregelen en de indeling van het terrein opnieuw bekeken in samenwerking met de NTTO en de gemeente Ermelo, Dit alles om de wedstrijd zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen.

Er is uiteraard ook aan de kinderen gedacht, er zal een geheel kinderdorp aanwezig zijn.

Verder willen wij u er op wijzen dat er geen glas en blikwerk op het terrein toegestaan, en geen alcohol onder de 18 jaar, verder dit terrein betreden op eigen risico.

Zou je het leuk vinden om op de dag van de wedstrijd te helpen, Kun je contact zoeken via mail of facebook www.otts.nl of facebook OTTS.