• Tour Culinair Groene Vallei

Veluwse Fietsdag voor zending Gereformeerde Gemeenten

ELSPEET De zendingscommissies van de Gereformeerde Gemeenten van Elspeet, Ermelo, Nijkerk, Nunspeet en Barneveld houden op zaterdag 2 juli de Veluwse Fietsdag. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit diverse routes tussen de deelnemende kerken.

De afstand varieert afhankelijk van de keuze tussen de 10 en 110 kilometer. De korte routes hebben de kerk als begin- en eindpunt en zijn geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen die zelf willen meefietsen. Alle routes voeren langs prachtige bos- en heidegebieden.

De start is vanaf 9.00 uur bij één van de volgende kerkgebouwen van de Gereformeerde Gemeenten: Elspeet (Nachtegaalweg 11), Ermelo (Hanengewei 69), Nijkerk (Bagijnenstraat 3), Nunspeet (Brinkersweg 17, hoek Aarweg) en Barneveld bij de Ds. J. Fraanjeschool 'Locatie de Burcht'.

De kosten voor deelname bedragen 3 euro per persoon met een maximum van 10 euro per gezin. Bij de kerkgebouwen zijn diverse consumpties zoals frites, frikadellen, snoep, pannenkoeken, ijs, koffie, appeltaart, frisdrank, en kersen verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten bij de kerken, zoals verkopingen, wildpresentatie door Meester Wiegel (in Elspeet) en een mega sjoelbak.

Nieuw dit jaar in Elspeet is de verkoop van echt Italiaans ijs.

De Gereformeerde Gemeente Nunspeet heeft alleen een opstapplaats tot 13.00 uur met beperkte catering. De kerken zijn geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Meer informatie op www.veluwsefietsdag.nl.