• Piroschka van de Wouw

Verkiezingsdebat voor ondernemers in Putten

PUTTEN Bedrijvenkring Putten organiseert op woensdagavond 21 februari een verkiezingsdebat in het Cultureel centrum Stroud. Onder de bezielende leiding van Janneke van Heugten die aan het debat sturing zal geven, zullen de lijsttrekkers van de verschillende partijen worden gevraagd hun standpunten te delen over dé ondernemersonderwerpen die in de gemeente Putten aandacht verdienen. En natuurlijk is er gelegenheid voor de aanwezigen om de heren en dames politici kritisch aan de tand te voelen.

Op 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. ,,Een belangrijk moment in 2018 voor ons als ondernemers van de Bedrijvenkring Putten. Gemeenten hebben immers grote invloed op het lokale ondernemersklimaat. Het debat is een mooi moment om alle ondernemers, ook buiten de Bedrijvenkring Putten, de kans te geven om lokale politici aan de tand te voelen. Daarom kunnen alle ondernemers van tevoren online onderwerpen doorgeven," aldus Johan Grift, bestuurslid van de Bedrijvenkring Putten. Ondernemers worden uitgenodigd om voor 9 februari hun stem te laten horen via https://nl.surveymonkey.com/r/OndernemersdebatPutten.

STANDPUNTEN Gaan partijen voor een economisch sterke gemeente? Eén die MKB-vriendelijk aanbesteedt en oog heeft voor de lokale werkgelegenheid en ruimte om te ondernemen? Die het bedrijfsleven actief betrekt bij relevante thema's zoals woningbouw, het centrumplan en een goede infrastructuur. Die oog heeft voor ons bruisende winkelcentrum, maar ook voor ondernemers op de bedrijventerreinen? Die snapt dat ondernemers onmisbaar zijn voor het welzijn en de welvaart van een gemeente? Op 21 februari horen we met welke wapenfeiten de verschillende partijen de ondernemer aan zich willen binden.

PUBLIEK Het debat zal plaatsvinden op woensdag 21 februari om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur, in Cultureel Centrum Stroud. De organisatie verwacht een volle zaal met ondernemers en raadsleden. Ook het college van burgemeester en wethouders is uitgenodigd. Ondernemers die hierbij aanwezig willen zijn kunnen zich hiervoor aanmelden door te mailen naar secretariaat@bedrijvenkringputten.nl. Ook ondernemers die niet aangesloten zijn bij De Bedrijvenkring Putten zijn van harte welkom.