• Kickboksen onder begeleiding van een instructeur tijdens de Veluwegames.

    Foto: Marco Jansen

Vijfde editie Veluwe Games in aantocht

PUTTEN De Veluwe Games worden op vrijdag 23 september voor de vijfde keer georganiseerd. Deze bijzondere sportdag trekt ieder jaar weer meer mensen die in beweging willen komen. Zij kunnen deelnemen aan diverse sportclinics. Nieuw in 2016 zijn onder andere cross fit, yoga en moderne dans. Maar ook kan er weer deelgenomen worden aan sporten als jeu de boules, kickboksen en boogschieten. In totaal hebben deelnemers keuze uit bijna twintig sporten.

De Veluwe Games probeert mensen voor wie 'meedoen' niet altijd vanzelfsprekend is te inspireren om in beweging te komen. De dag worden op en rond het terrein van voetbalvereniging Zwart Wit '63 aan de Parkweg in Harderwijk gehouden.

FEEL GOOD MOMENT Het doel van de Veluwe Games is om deelnemers een 'Feel Good moment'  te laten beleven en hen te inspireren en te helpen om weer in beweging te komen. Inwoners van de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg en Oldebroek kunnen tijdens de Veluwe Games met verschillende sporten kennismaken. Aangezien het de vijfde editie is, zal er dit jaar in samenspraak met de Harderwijkse Uitdaging voor een feestelijke afsluiting gezorgd worden.

Deelname en toegang zijn gratis.

Voor meer informatie en inschrijven, zie www.veluwegames.nl