Zakelijk Magazine rond thema 'Korting'

ELSPEET Uitgever BDUmedia van Nieuwsblad De Band.nl rolt het succesvolle zakelijk magazine van Barneveldse Krant.nl ook in andere plaatsen uit. In maart verschijnt de eerste bijlage bij Nieuwsblad De Band.nl , rond het thema 'Korting'.

De special, op magazineformaat, bevat 14 redactiepagina's. Deze worden ingevuld met lokale producties rond het thema 'Korting', maar ook kiest Nieuwsblad De Band.nl ervoor om (bijvoorbeeld) landelijk opererende trendwatchers aan het woord te laten. Is het verstandig voor ondernemers om korting te geven of moeten zij hier zeer terughoudend mee zijn?

Samengevat moet een kwalitatief hoogwaardige mix ontstaan, met een aantrekkelijke inhoud. ,,Wij willen meer specials centraler in de markt wegzetten, zo ook dit zakelijk

magazine. Na het succes in Barneveld, en de nieuwe markt die de bijlage ons gegeven heeft, zien wij ook voor andere titels kansen", zegt verkoopleider Erwin Klein Wolterink van Nieuwsblad De Band.nl

Het magazine komt ook online beschikbaar en wordt met de krant gedrukt. BDUmedia gaat een campagne inrichten, via bijvoorbeeld de kranten, de websites, nieuwsbrieven en social media. De uitgever brengt het zakelijk magazine twee keer uit in 2016: in maart en na de zomervakantie.

Kijk hier voor meer informatie.