Amsterdam Fashion Week kiest voor Puttense kappersorganisatie

AMSTERDAM/PUTTEN Iedereen in de mode-industrie heeft zijn ogen de komende tijd gericht op Amsterdam. Van 8 tot en met 18 januari staat de hoofdstad volledig in het teken van de Mercedes-Benz Fashion Week, het halfjaarlijkse mode-evenement van Nederland. Maar niet zonder de nodige hulp vanuit Putten. De haarstylisten van AMI Kappers zijn voor vijf verschillende modeshows verantwoordelijk voor het haar.

Met een team van 40 talentvolle en creatieve haarstylisten, reist AMI Kappers de komende dagen af naar de Amsterdam Fashion Week. Daar zullen zij voor merken en ontwerpers als Two Legged Creatures, INKNI, Anbasja Blanken, Esther Haamke en

MAISON the faux, de kapsels van alle modellen verzorgen. Het team mag natuurlijk niet teveel verklappen, maar het belooft een grootst spektakel te worden. ,,Van klassiek tot futurisch, op de Amsterdam Fashion Week mogen de meest uiteenlopende coupes voorbij komen", aldus AMI Kappers haarstyliste Mariska Schutten.

Het hoofdkantoor van kappersorganisatie AMI Kappers bevindt zich in de binnenstad van Deventer. Hier wordt vol verwachting uitgekeken naar de mooie samenwerking. Gerben ter Avest, eigenaar van AMI Kappers vertelt: "De Fashion Week is een perfect podium om

te laten zien wat voor talent wij bij AMI in huis hebben. Het constant stimuleren van ons personeel is bij ons een groot speerpunt en dat maakt ze tot goede haarspecialisten. Niet voor niets kunnen wij nu zo'n mooie samenwerking aangaan en op internationaal niveau meedraaien.