• Bas Verbeek heeft vernieuwingen doorgevoerd waar nodig.

    Eric Kroes

'autoVerbeek' al een begrip in regio

Advertorial

SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas Verbeek de tijd aangebroken voor de naamswijziging en huisstijl aan te passen. Een nieuwe naam, nieuw logo maar dezelfde service.

Eric Kroes

Een verandering in huisstijl en naamswijziging zijn volgens Bas Verbeek niet meer dan logisch omdat veel veranderd is bij autoVerbeek. Bas Verbeek: ,,Over Arie Schouten, de vorige eigenaar, niets dan lof, hij heeft een prachtig bedrijf opgebouwd. We hebben veel gedigitaliseerd binnen ons bedrijf. Zo kan de klant zelf online een afspraak maken maar ook telefonisch of even langs komen blijft mogelijk. De benzinepomp is volledig gemoderniseerd en TinQ geworden; 6 dagen in de week, 24 uur per dag open." Verder heeft Bas Verbeek een nieuw logo waarvan de uitleg simpel maar ook duidelijk is.

De naam autoVerbeek en de twee contouren een personenauto en een bedrijfswagen sieren boven de bedrijfsnaam. Hiermee wordt het motto van het autobedrijf 'Mobiliteit in beweging' duidelijk. Dat houdt in volgens Verbeek dat voor een iedere auto welkom is en ook de juiste auto-onderdelen geleverd kunnen worden. De twee contouren beelden uit dat autoVerbeek van alle markten thuis is en zowel een auto voor privégebruik, maar zeker ook een juiste auto voor het bedrijfsleven kan leveren en onderhouden. Bas Verbeek heeft in zijn loopbaan als autoverkoper zowel in de personenauto's als zeker ook veel ervaring opgebouwd in de verkoop van bedrijfsauto's. Bas Verbeek: ,,Voor een klant is uitermate belangrijk dat de auto past bij de privésituatie of bij het werk. Daarom is advies geven bij welke aankoop dan ook erg belangrijk. En dat kan alleen als je goed naar de klant luistert."

Heeft autoVerbeek even niet de juiste occasion staan dan kan altijd een zoekformulier worden ingevuld. Daarna gaat Bas Verbeek uw gewenste auto voor u opzoeken op bij andere autobedrijven.

Met de Bosch Car Service is de klant verzekerd van het beste materiaal dat vervangen moet worden tijdens onderhoud. Daar zit ook garantie van de onderdelen bij inbegrepen. Bas Verbeek: ,,Dat is voor de klant een zekerheid en voor ons prettig werken. Daar komt dan ook nog eens bij dat de trainingen en ondersteuning van Bosch zo goed zijn dat onze monteurs net zo goed getraind zijn als dealermonteurs.

Vroeger waren de brommobielen een beetje ondergewaardeerd maar tegenwoordig is dat helemaal niet meer zo. Het merk Ligier en Microcar worden door autoVerbeek als regiodealer geleverd en onderhouden. Bas Verbeek: Vraag gerust naar de mogelijkheden van deze 45 km auto's maar dat geldt natuurlijk voor al uw vragen. Wij zorgen dat uw mobiliteit in beweging blijft."

a        [autoVerbeek, Lageveld 9, 3852 PH Speuld, T: 0577 – 407386, E: info@autoverbeek.nl, I: www.autoverbeek.nl