Beauty Event bij Beautyfarm

Advertorial

PUTTEN  Beautyfarm Putten houdt op vrijdagavond 3 november een Beauty Event.

Al vijftien jaar zetelt de Beautyfarm in het prachtige buitengebied van Putten. Clarence Buring, manager van de Beautyfarm: ,,We willen tijdens het Beauty Event iedere bezoeker verwennen met onze nieuwe producten en behandelingen op het gebied van ontspanning, huidverbetering, visagie en manicure." Eén van die nieuwe behandelingen is met de Jet Plasma Prolift, een apparaat waarmee we ooglift-behandelingen geven zonder te snijden in de huid. ,,Ook kunnen we huidoneffenheden in of op  de huid weghalen. Onze anti-aging behandelingen zijn eveneens gewild onder onze klanten."

Recentelijk is de Beautyfarm gestart met voedingssupplementen van het merk Laviesage. ,,Het leefpatroon van iemand is erg belangrijk. Dit willen wij graag ondersteunen met voedingssupplementen van Laviesage en behandelingen die erop gericht zijn om de huid te verbeteren."  Op de vernieuwde website staat een compleet overzicht met alle behandelingen die binnen de Beautyfarm gegeven worden.

,,Onlangs hebben we ook vernieuwingen kunnen aanbrengen in de behandelingen voor permanente make-up. We hebben een dame in dienst die al 15 jaar de permanente make-up verzorgt voor onze klanten en recentelijk heeft zij hoogstaande cursussen gevolgd. Zo kan zij Hybrid Wenkbrauwen verzorgen wat zeer natuurlijk ogende, volle en strakke wenkbrauwen zijn die bijna niet van echte wenkbrauwen te onderscheiden zijn. Er zijn ook steeds meer dames die een Eyeliner duo contrast nemen, een eyeliner die twee kleuren bevat waardoor de permanente eyeliner nog meer contrast krijgt." Nieuw op het gebied van permanente make-up is de 'Wing', een eyeliner die uitloopt in een puntje en liftend werkt. 

HUID

Sinds kort heeft de Beautyfarm zeven Hannah-huidcoaches in dienst die gezichtsbehandelingen geven die huidverbeterend werken. Vin Hairstyling is aanwezig om bezoekers een nieuwe look te geven.

Tegen gereduceerde prijzen kunnen bezoekers van het Beauty Event verschillende behandelingen ondergaan. Zo zijn er diverse massages die deze avond worden gegeven. ,,Al onze bezoekers ontvangen een glaasje Prosecco en een Goodiebag. Iedereen die komt neemt automatisch deel in de loterij. Aan het einde van de avond worden de winnaars of winnaressen bekend gemaakt. Zo kunnen bezoekers een oogliftbehandeling ter waarde van 299 euro winnen, een kappersbehandeling, een anti-agingbehandeling, een attentie van Laviesage of een massage naar keuze." 

Gasten kunnen komen voor behandelingen en kunnen deze eventueel in combinatie met een lunch of een diner reserveren. ,,We zien steeds meer gasten die een behandeling of een massage cadeau doen. Soms komen mensen met een groep voor een bedrijfsuitje of met familie of een vriendenkring. De mogelijkheid om gelijktijdig behandeld te worden is er."  De Beautyfarm staat in principe los van een bezoek aan de Saunadrôme en functioneert als een zelfstandig bedrijf. ,,Veel mensen weten niet dat ze ons ook zonder saunabezoek kunnen bezoeken."

Het Beauty Event is van 15.00 uur tot 21.00 uur te bezoeken. De toegang is gratis. De Beautyfarm heeft een eigen ingang aan de Poolseweg 20a in Putten. Voor meer informatie: 0341- 491301/ www.saunadrome.nl/behandelingen. Opgeven is niet verplicht maar wel gewenst via: beautyfarm@saunadrome.nl.