• eigen foto

Bianca Jansen genomineerd voor Beste Reisadviseur

Advertorial

PUTTEN Ieder jaar vindt er een verkiezing van de beste zelfstandig reisadviseur (ZRA) plaats. Dit jaar is de verkiezing onder de noemer "The Battle" in mei van start gegaan. Nederland telt op dit moment ongeveer 1000 reisadviseurs, die als zelfstandig ondernemer vanuit huis werken. Na 2 voorrondes werden in september de 12 semifinalisten bekend gemaakt. Bianca Jansen van The Travel Club Putten behoort tot één van de finalisten.

Voor de semifinale is Bianca, met de andere 11 semifinalisten, afgereisd naar China van 4tot en met 13 november. Dit alles op uitnodiging van de KLM en FOX Verre Reizen van de ANWB. Hier heeft zij onder andere Beijing bezocht met de legendarische Chinese Muur, Xi'An met het terracotta leger om vervolgens per nachttrein door te reizen naar Shanghai. In Shanghai is de Shanghai Tower getrotseerd, het 1 na hoogste gebouw ter wereld van 632 meter hoog. Na Shanghai is het waterrijke dorp Wuzhen bezocht om tot slot te eindigen in Hangzhou.

Van deze reis is een filmpje gemaakt en 25 november op YouTube geplaatst. Om verder te komen in "The Battle" is het voor Bianca van belang om zoveel mogelijk views te krijgen op haar filmpje. Voor de link van dit filmpje verwijst zij u naar haar website www.thetravelclub.nl/putten onder het tabblad ZRA Verkiezingen 2016. Door het kijken van dit filmpje, kunt u de prijsvraag beantwoorden. Hiermee maakt u kans op een etentje voor 2 personen bij Restaurant De Muur.

"Ik ervaar deze "Battle" als een grote uitdaging. Uiteraard ben ik trots dat ik aan de semifinale heb mogen deelnemen en dat ik tot de 12 Beste Zelfstandige Reisadviseurs van Nederland behoor. Ik zie deze verkiezing als een goed ijkpunt om te bepalen waar ik als zelfstandig reisadviseur sta. Door de heldere feedback kan ik door een spiegel naar mijn ondernemerschap kijken", aldus Bianca.

In mei dit jaar viel Bianca ook al in de prijzen. Toen werd bekend gemaakt dat The Travel Club niet alleen de beste, maar ook de meest populaire reisbureauketen van Nederland is geworden tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Zoover Awards.

Vanuit Putten ontdekt Bianca letterlijk en figuurlijk stukje bij beetje de wereld. Zo heeft zij afgelopen jaar een wintersport vakantie ervaren, Sardinië, Jamaica, China en Madeira bezocht.

Als reisadviseur helpt Bianca u graag de "voorpret" te beleven zonder alle moeilijkheden. Wie houdt er nu niet van vakantie? Het uitzoeken en de juiste keuze maken vergt vaak veel tijd. Als zelfstandig reisadviseur kan zij samen met de klant de ideale vakantie of reis samenstellen en reserveren. Dit kan op elk gewenst tijdstip, gewoon bij u thuis, op locatie, telefonisch of per e-mail. Deze unieke service is vanzelfsprekend voor The Travel Club en kost u niets extra.

Persoonlijke aandacht en hoge service is voor Bianca erg belangrijk, immers een tevreden klant is een basis voor een langdurige relatie.

The Travel Club Putten

06-23240434

bianca@thetravelclub.nl

www.thetravelclub.nl/putten