• Midzomermarkt Putten
  • Midzomermarkt Putten

Bruidsshows, muziek en kunst tijdens Midzomermarkt

PUTTEN Het centrum van Putten staat zaterdag 23 juni van 10.00 tot 17.00 uur in het teken van de Midzomermarkt. Naast de normale braderie in de winkelstraten zijn er dit keer extra activiteiten.

BRUIDSSHOW In de Krommestraat naast de Rabobank wordt drie keer een bruidsshow gegeven waar modellen op de catwalk de bruidsjurken, trouwpakken en kinderbruidskleding tonen van verschillende leveranciers. De aanvangstijden van de shows zijn 11.30, 13.30 en 15.30 uur.

Naast het aanbod van de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode, kunnen de bezoekers inspiratie op doen op de stands van de vele andere trouwprofessionals die deze dag ook aanwezig zijn. Bloemen, ringen, taart, trouwauto's, trouwkaarten, fotograaf, videograaf en nog veel meer zijn er te bewonderen. 

AANZOEK De organisatie is nog op zoek naar iemand die zijn of haar geliefde tijdens de bruidsshow ten huwelijk wil gaan vragen. De deelnemende leveranciers hebben voor het aanstaande bruidspaar prijzen klaar staan als ze een JA hebben gehoord. Ben je geïnteresseerd geef je dan snel op via puttensedagen@gmail.com

KUNSTMARKT Ongeveer zeventien verschillende kunstenaars zullen op het Kerkplein laten zien wat zij zoal maken. Op het plein klinkt ook muziek van de leerlingen van muziekschool Music Your Way. Zij zijn te horen tussen 13.00 en 16.00 uur.