• Sandra van der Meulen

Danny's Knipcorner in Elspeet breidt uit

Advertorial

ELSPEET Na al dertig jaar met zijn kapsalon gevestigd te zijn in Nunspeet begon Danny Tonhausser ruim drie jaar geleden zijn nieuwe dames- en herensalon in Elspeet aan de Staverdenseweg 9B. En om nog meer klanten van dienst te kunnen zijn is er sinds kort weer een nieuwe kapster in dienst getreden en is de openstelling verruimd. ,,Mijn salon kenmerkt zich door drie belangrijke g's: goed, gezellig en goedkoop", zo omschrijft Tonhausser zijn beide zaken.

Het dorpse karakter maakt dat de mensen makkelijk binnenlopen, zich snel thuis voelen en de klanten weten dat ze terecht kunnen voor goed advies, kwaliteitsproducten en ook een kop koffie, glas fris of zelfs een biertje gaan regelmatig over de toonbank. ,,Met mijn zaak in Nunspeet vier ik dit jaar juni mijn dertigjarig jubileum, en het is mijn bedoeling om ook minstens dertig jaar in Elspeet te blijven zitten", zegt een enthousiaste Tonhausser. Om de nieuwe openstelling op maandagmiddag te promoten biedt Danny's Knipsalon in Elspeet een leuke actie voor 65-plussers en kan men zich al laten knippen vanaf 13 euro. In Nunspeet loopt deze actie al veel langer. De Knipcorners werken voor dames op afspraak en voor heren uitsluitend zonder afspraak.

GEMOTIVEERD Tonhausser omschrijft zijn personeel als goed gekwalificeerd en zeer gemotiveerd. ,,Ze hebben er zin in, en dat stralen ze dan ook uit.'' Iets waarmee hij zeer content is. Daarnaast krijgt de klant goed advies en wordt er gebruikgemaakt van goed gekwalificeerde producten voor onder andere kleuren en permanenten.

GLIMLACH Danny's Knipcorner is al jaren een begrip in Nunspeet. Niet alleen omdat je hier als een van de eerste kappers in de regio terecht kon zonder afspraak, maar ook omdat het altijd gezellig is en de klanten met een glimlach de winkel verlaten. Dat kan ook haast niet anders want in de twee kapsalons worden ook nog eens de laagste prijzen van zowel Nunspeet als Elspeet gehanteerd.

In juni 2017 bestaat de salon in Nunspeet, Danny's Knipcorner aan de Brinkersweg, dertig jaar. Dit heugelijke feit zal op zaterdag 3 juni worden gevierd met een feest voor alle klanten. Relaties zijn die dag van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur om het feest met het voltallige personeel mee te vieren.

De openingstijden zijn als volgt:

Zondag en maandag: Gesloten

Dinsdag en donderdag: 9.:00-12.30 en 13.30-18.00 uur

Woensdag en vrijdag: 9.00-12.30 en 13.30-20.00 uur

Zaterdag: 8.00-13.00 uur

a [Danny's Knipcorner ElspeetStaverdenseweg 9b8075 AN Elspeet0577-820277www.dannysknipcorner.nl