• Innovatiehuis de Diamant

Exportborrel bij Heinen Delfts Blauw

PUTTEN Innovatiehuis De Diamant (ID) houdt van maandag 27 tot donderdag 30 november de Week van het ID. Een week volo inspiratie over vernieuwing in de regio. Op woensdag 29 november vindt bij Heinen Delfts Blauw in Putten een exportborrel plaats van 15.00 tot 17.30 uur.

Heinen Delfts Blauw opereert succesvol vanuit Putten met oerhollandse producten op de internationale markt. Directeur en eigenaar Jorrit Heinen vertelt over zijn ervaringen met internationaal zakendoen. Na een rondleiding door de productielocatie inclusief het bekijken van het schilderproces, sluiten ze de middag af met een netwerkborrel. Deze middag is voor elke ondernemer met internationale ambities.

VELUWSE INNOVATIEPRIJS De Veluwse Innovatie Prijs is op donderdagavond 30 november de feestelijke afsluiter van de Week van het ID. De prijs wordt uitgereikt door Innovatiehuis

De Diamant (ID). Eén van de speerpunten van het ID is internationalisering. Het ID bundelt de krachten van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in de vorm van een kennis- en netwerkplatform.