• HGS - RegioBank timmert ook in Elspeet en in Uddel stevig aan de weg.

    André Dorst

Flexibel kantoor met breed advies

Advertorial

ELSPEET/UDDEL Het zal zeker niemand zijn ontgaan dat HGS - RegioBank stevig aan de weg timmert. Toekomstige ontwikkelingen worden sterk in de gaten gehouden. Zo ook binnenkort de zogenaamde NVM-Open-Huizendag. Makelaars en een groot aantal verkopers van woningen bereiden zich hierop voor. ,,Wij van HGS - RegioBank ook! Niet alleen op 6 oktober, maar onze deur staat élke werkdag open voor een vrijblijvend bezoek", aldus Harry van het Goor en Bertus Schouten, de beide vennoten van HGS administratie- en assurantiekantoor. ,,Informeer daarom nu alvast naar de mogelijkheden voordat u een kijkje gaat nemen."

Schouten vervolgt: ,,Ondanks dat de kantoren in Elspeet en Uddel een sterk rode kleur van Regiobank vertonen en heel veel mensen hun betaal- en spaarwensen hebben ondergebracht bij HGS RegioBank, zijn wij op het gebied van hypotheken volledig onafhankelijk." Graag willen de heren hun positie verduidelijken. ,,Geheel ten onrechte dachten potentiële klanten dat HGS zich beperkt tot alleen RegioBank- hypotheken; dat is zeker niet het geval. Wij zoeken de beste hypotheek die bij de klant past. We kijken en vergelijken daarbij steeds meerdere aanbieders", zo verzekert Harry van het Goor. ,,Bij HGS ben je dus op de juiste plaats voor een echt onafhankelijk hypotheekadvies."

VERZEKERINGEN Ook op het gebied van verzekeringen wordt een volledig pakket aangeboden voor particulieren en ondernemers. Ook hier geldt dat je geheel vrijblijvend kan bellen of binnenlopen voor informatie, advies of offerte. Het takenpakket van HGS gaat verder dan alleen het adviseren bij het afsluiten. ,,We nemen regelmatig de verzekeringspakketten van de klanten door, kijken voor de klant of er aanpassing of aanvulling gewenst is, en houden ontwikkelingen markt en maatschappij in de gaten. De klanten weten de persoonlijke aanpak en begeleiding erg te waarderen."

FISCAAL Vakkennis op het gebied van administratieve en financiële en fiscale vraagstukken. HGS verzorgt aangiftes op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzet- en loonbelasting, erfbelasting etc. Speciale aandacht is er voor startende ondernemers; deze worden begeleid bij de opstart van de onderneming en de inrichting van de administratie. Betaalbare en goedgewaardeerde software-programma's, zoals King, Snelstart, Unit4 ed. zijn daarbij direct voor handen. ,,Onze kennis en ervaring strekt zich breed uit van de meest simpele belastingaangifte van de particulier tot de meest uitgebreide jaarrekening en aangifte van de ondernemer; klanten worden gekoppeld aan vaste medewerkers, zodat klanten hun vaste aanspreekpunt hebben", aldus de heren van HGS. Bij HGS - RegioBank wordt gewerkt op een vertrouwde wijze met de bekende en betrokkken medewerkers, die allemaal het principe van klantbelang en klanttevredenheid nastreven. Info: HGS - RegioBank Elspeet, Apeldoornseweg 30, tel. 0577-491031 of: HGS - RegioBank Uddel, Garderenseweg 16, tel. 0577-725982. Zie ook www.hgselspeet.nl en www.regiobank.nl