• Medio maart opent Praxis in Putten haar deuren op Stationsstraat 100 in Putten. Op deze locatie is momenteel Formido gevestigd.

    Wijnand Kooijmans

Formido wordt Praxis

PUTTEN Medio maart opent Praxis in Putten haar deuren op Stationsstraat 100 in Putten. Op deze locatie is momenteel Formido gevestigd. De nieuwe winkel biedt klanten een keuze op het gebied van verf, verlichting, behang en raamdecoratie. 

Jan Spijkerman, de winkelmanager van Formido en straks winkelmanager van Praxis, vertelt waarom hij zo enthousiast is: ,,Zowel Praxis als Formido is onderdeel van Maxeda DIY Group. Praxis is sterk als formule en heeft een breed assortiment. Ombouw tot Praxis is dan ook een logische stap vooruit voor onze winkel én voor Putten. De hele winkel wordt verbouwd tot een eigentijdse complete bouwmarkt voor alle klussers. Sommige dingen veranderen ook niet: de bekende gezichten van het bestaande Formido-personeel vormen ook bij Praxis Putten straks het vertrouwde serviceteam. En natuurlijk blijven we vasthouden aan onze services, zoals het bezorgen of het leggen van een laminaatvloer of bijvoorbeeld het gratis thuis inmeten van maatwerkzonwering of inbouwkasten. We zullen ook een aantal nieuwe services kunnen aanbieden aan onze klanten."

Praxis heeft als missie er echt 'voor de makers' te zijn en houdt in dit kader ook workshops. ,,Mijn winkelteam heeft er enorm veel zin in en we kunnen amper wachten tot de Praxis-deuren opengaan. De winkel blijft gewoon open tijdens de ombouw, waardoor klanten altijd op ons adres terecht kunnen voor al hun klusbenodigdheden."

TEGOEDBONNEN De tegoedbonnen en cadeaukaarten van Formido zijn inwisselbaar bij Praxis Putten. Bij Praxis kan de klant sparen voor AirMiles; het grootste spaarprogramma van Nederland. Daarnaast biedt Praxis op dinsdag extra korting voor 50-plussers. Hiervoor is in de winkel een speciale 50-pluspas verkrijgbaar. Tot slot neemt Praxis ook de garantievoorwaarden over van bij Formido gekochte producten.