• Inclusief Groep

Gresbo Post opent locatie bij Guliker's Gas- enOliehandel

PUTTEN Gresbo Post heeft begin mei een nieuwe locatie geope waar eigen post van Gresbo wordt gesorteerd en bezorgd en die ook dient als startlocatie voor postbodes die bezorgen voor PostNL. Dit punt maakt het tevens mogelijk om post af te halen bij bedrijven in en rondom Putten. Dit doet Gresbo gratis bij een gemiddeld aantal van dertig stuks.

PostNL haalt zeven brievenbussen weg in Putten waardoor het voor ondernemers en burgers steeds moeilijker wordt om post ergens af te geven. Met de opening van dit steunpunt en met het maken van een afspraak met Gresbo Post, is dat probleem voor een groot deel opgelost.
Er is gekozen voor een locatie in Putten, omdat de bezorgers van Gresbo dagelijks naar Nijkerk afreisden om daar de post te sorteren en vervolgens mee te nemen naar Putten om te bezorgen. De huidige oplossing biedt rust aan de acht medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en daarnaast zorgen de kleinere teams ook voor een meer gemoedelijke sfeer. Gresbo is blij met de mogelijkheid die Guliker heeft geboden. De gas en oliehandel had nog ruimte vrij om te verhuren en gunde de ruimte aan de postafdeling van Inclusief Gresbo. Uiteraard hoopt Guliker op meer traffic voor zijn tankstation. 
 
Inclusief Gresbo Post wil ondernemers ontzorgen en biedt diverse mogelijkheden. Zo kan de post van ondernemers afgehaald worden. Behalve in Putten staan ook op diverse plekken in de regio speciale brievenbussen waarin bedrijven hun post kunnen deponeren, waarna dit wordt bezorgd door Gresbo Post.