• Donkersgoed Multimedia
  • Donkersgoed Multimedia
  • Donkersgoed Multimedia

ICT-specialist Gflex verhuist naar Nijkerk

PUTTEN Het Puttense ICT- en telecommunicatiebedrijf GFlex is op de Dorpsstraat uit haar jas gegroeid en gaat verhuizen. In een naar klanten verspreide email vrijdagochtend kondigt eigenaar Gerwin Eersen de verhuizing aan: ,,Gelukkig zag ik dit twee jaar geleden al aankomen, maar ik had nooit gedacht dat het vinden van een nieuwe locatie zo lang zou duren. Na meerdere bedrijven geraadpleegd te hebben en zelf actief te hebben gezocht trok ik na negen maanden de volgende conclusie; wat wij zoeken én nodig hebben is in Putten helaas niet mogelijk."

Een geschikt pand werd uiteindelijk gevonden in een naburige plaats. Het bedrijf vertrekt begin april vanaf de Dorpstraat naar een representatief kantoorpand in Nijkerk. ,,Het was geen makkelijk beslissing en heeft voor de nodige buikpijn gezorgd, maar we gaan verhuizen naar Nijkerk! We hebben een modern kantoor gevonden waar we volop kunnen groeien."

De afgelopen tijd hebben meerdere groeiende Puttense ondernemingen hun bedrijven uitgebreid in een naburige plaats, omdat ze in Putten geen geschikt pand konden vinden die voldeed aan de gestelde eisen.