• Susan, Dennis, Corin, Gerda: het Bruidsbeurs Nederland team.

    Bruidsbeurs Nederland

ID-DJ Entertainment en Susil's Bruidsatelier nemen Bruidsbeurs Nederland over

PUTTEN Onlangs heeft ID-DJ Entertainment uit Nijkerk samen met Susil's Bruidsatelier uit Putten Bruidsbeurs Nederland overgenomen. Deze samenwerking tussen het entertainmentbureau en het bruidsatelier moet een goede combinatie gaan vormen voor verdere professionalisering van Bruidsbeurs Nederland.

Bruidsbeurs Nederland organiseert bruidsbeurzen en bruidsshows door heel Nederland en biedt trouwspecialisten advertentiemogelijkheden op haar website. ,,Het is een prachtige meerwaarde op alle organisatorische vaardigheden van het entertainmentbureau en de expertise van het bruidsatelier." Beide bedrijven hebben ruime ervaring in trouwbranche en zien het als een uitdaging om ook dit bedrijf voort te zetten met een frisse blik en nieuwe visie.

De eerste bruidsbeurzen voor 2017 zijn al volop in ontwikkeling. De allereerste vindt plaats op zondag 5 februari, tussen 11.00 en 16.00 uur, bij Hotel en Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk. Entree is gratis voor bezoekers. Overige locaties, data en ontwikkelingen zijn te vinden op www.bruidsbeursnederland.nl of op de facebooksite van Bruidsbeurs Nederland.

Susan Teunissen en Gerda Elbertsen zijn naar eigen zeggen bekende namen in de trouwbranche. Met hun bruidsatelier, Susil's Bruidsatelier, hebben zij al vele bruidjes blij gemaakt met trouwjurken van diverse merken.

Dennis en Corin van den Hoogen zijn ook bekend in deze branche. ID-DJ Entertainment, bekroond met het Keurmerk Trouwen, heeft in de afgelopen jaren al meer dan 1500 bruiloften mogen verzorgen. Van DJ tot saxofonist op de feestavond, maar ook als organisator en ceremoniemeester hebben zij al deze bruidsparen een onvergetelijke dag of feestavond bezorgd.