• Jumbo

Jumbo opent nieuwe supermarkt op voormalige EMTÉ locatie

PUTTEN Jumbo opent op woensdag 14 november de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Emté winkel aan Postweg 4 in Putten. De bestaande medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelend publiek. Jumbo opent deze nieuwe supermarkt op feestelijke wijze en verwelkomt de inwoners van Putten en omgeving graag om 9.00 uur. 

De supermarkt aan Postweg 4 sluit zaterdag 27 oktober tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 14 november verder te gaan als Jumbo winkel. In de tussentijd kunnen klanten vanaf dinsdag 30 oktober tot en met donderdag 8 november terecht bij een tijdelijk 'Pick Up Point' vlakbij de winkel. Klanten bestellen hun boodschappen eenvoudig op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen op hun vertrouwde locatie. Ook zijn hier Jumbo medewerkers aanwezig die klanten ter plekke helpen bij het plaatsen van hun online bestelling.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 17 november).

De nieuwe ondernemers van de winkel, broer en zus Mark en Susanne Daamen, zijn trots op de vernieuwde winkel: ,,We zijn van 'groen' naar 'Jumbo geel' gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.200 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met onze collega's zien we ernaar uit om de voormalige klanten van Emté en nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel."

PICK UP POINT Online bestellingen ophalen wanneer het uitkomt: dat kan bij het Pick Up Point van Jumbo. Klanten die via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet hun boodschappen bestellen, halen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur op bij de speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin.

Jumbo is een Brabants familiebedrijf en telt momenteel ruim 580 supermarkten, vijf Foodmarkten en een online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een groot aantal Emté winkels.