• Inspiratie opdoen tijdens Mode -en Trenddag.

    Erik Rudolfs

Kinderen voor één dag model

PUTTEN De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar de kleding voor het najaar stroomt de winkels weer in. Op zaterdag 8 september tonen de Puttense winkeliers de nieuwste trends voor het komende seizoen. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks en worden tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden.

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen de trends voor het komende seizoen bekijken bij de verschillende catwalks. Naast kleding zullen ook accessoires, schoenen, eyewear en de laatste haarmode gepresenteerd worden. De catwalks zullen staan in de Dorpstraat ter hoogte van Van Ganswijk, Nivoos, detruienwinkel.nl en Broekhuis Mode, in de Kerkstraat ter hoogte van de Modestal2.0 en Sun-Works Fashion.

Inspiratie voor de nieuwste kinder- en tienermode kan iedereen opdoen tijdens de modeshows van LaChicana en Kids by Mom. Dit jaar zal Susil's Bruidsatelier weer haar mooiste trouwjurken showen samen met de nieuwste trends van Broekhuis Mode. Ook kan het publiek genieten van de modeshows van Nivoos, Veluwe Optiek, detruienwinkel.nl, Van Ganswijk, G5, Ko Jager, Van Boeijen, Modestal 2.0, NOW, en Sun-Works Fashion.

Bij ModEls, Klein Mode en ZIEN, Miller & Monroe vinden modebelevingen plaats. In de winkels worden de nieuwe collecties geshowd door mannequins terwijl de toeschouwers genieten van een hapje en een drankje. Mis ook de Living statues - Levende etalagepoppen - niet bij 't Winkeltje en Zaba&Zo.

DA Verweij laat mensen aan de hand van twee soorten snoep de parfum raden waarbij de deelnemers kans maken deze geur ook daadwerkelijk te winnen. Daarnaast zijn er adviseuses aanwezig van Beauty Drome in de winkel van Klein Mode om iedereen te voorzien van de laatste trends op het gebied van make up passend bij de nieuwe outfit!

De tijden van de modeshows zullen gecommuniceerd worden op de website www.winkelcentrumputten.nl. Ook zullen op de dag zelf de tijden kenbaar worden gemaakt via flyers.

KIND EN HOND Overige winkeliers haken aan bij deze dag door de trends in hun eigen branche onder de aandacht te brengen en leuke acties te houden. Zo organiseert Dierenkliniek Achterstraat- Putten, als actie voor de KNGF-opleiding van autisme-geleidehonden, voor kinderen vanaf zes jaar de 'Kind & Hond look a like show'. Ook kan er genoten worden van de laatste kooktrends in de geheel vernieuwde winkel van LaCulina.

Uiteraard is ook Kindcentrum Putten weer aanwezig tijdens dit evenement. Zij laat kinderen voor één dag model zijn.