• Kolmer Elektromotoren

Kolmer Elektromotoren breidt directieteam uit

PUTTEN Het Puttense bedrijf Kolmer Elektromotoren heeft versterking in het directieteam gekregen. Per 1 januari is Martijn Stoffelsen toegetreden tot de leiding van het bedrijf, zo meldt Kolmer in een persbericht.

,,Als algemeen directeur zal hij zich gaan bezighouden met het bewaken van de strategie van Kolmer, terwijl de overige twee directieleden zich meer gaan richten op sales en new business. Met als doel: het bedrijf efficiënt laten groeien", zo laat het bedrijf weten. 

Het directieteam van Kolmer bestond uit commercieel directeur Jerry Spanhaak en financieel directeur Jaco Zegers. De komst van de nieuwe algemeen directeur geeft hen meer ruimte om zich te richten op hun specialiteiten. Zo gaat Spanhaak zich bezighouden met de verkoop en zal Zegers zich meer gaan toeleggen op productontwikkeling. ,,Ik vind het moedig en getuigen van visie dat Jerry en Jaco een stap terug durven doen om zich opnieuw bezig te gaan houden met zaken waar hun hart ligt. Bovendien geeft het mij – van huis uit geen techneut – de kans om met andere ogen naar Kolmer te kijken en stappen te zetten op vlakken waar mijn expertise ligt: het stroomlijnen van processen en het leggen van verbindingen. Bijvoorbeeld met overheden en grotere klanten in het buitenland. Een mooie stap voor ons alle drie!", aldus Stoffelsen over de stap die hij zet.