Korting op energieadvies voor eerste vijftig ondernemers

PUTTEN De Bedrijvenkring Putten houdt dinsdag 6 februari van 15.00 tot 17.00 uur samen met de gemeente Putten, de Rabobank en IGEV een congres over energiebesparing bij ondernemers. Alle ondernemers uit Putten zijn welkom om zich tijdens het congres te laten informeren over de noodzaak én de voordelen van verduurzaming.

Energie besparen is voor ondernemers aantrekkelijk, maar vaak niet hun kernactiviteit. Met de Aanpak Energieke Bedrijven willen de Bedrijvenkring Putten, gemeente Putten, Rabobank en IGEV ondernemers stimuleren om energiemaatregelen te nemen die zich op korte termijn terugverdienen. ,,Als je als ondernemer deze gelegenheid niet aangrijpt, neem je jezelf niet serieus", legt Alex Meiling, voorzitter van de Bedrijvenkring Putten uit.

Op het congres is naast diverse inspirerende verhalen ook een voucher te krijgen die de ondernemer 50 procent korting geeft op een energieadvies. Deze korting is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds, welke de gemeente Putten verdubbeld heeft. Het energiebesparingsadvies wordt uitgevoerd door een onafhankelijk adviseur. Een unieke kans voor ondernemers die met korting een energiebesparingsadvies willen ontvangen voor hun bedrijfsgebouwen en daarmee verder aan de slag willen.

Bedrijvenkring, gemeente Putten, Rabobank en IGEV zijn trots op deze gezamenlijke constructieve aanpak die een bijdrage moet leveren aan de klimaatdoelstellingen van de gemeente. ,,Het is mooi om te zien dat bij ondernemers duurzaamheid ook steeds meer op de agenda staat. De gemeente Putten draagt daarom graag bij aan deze stimulerende aanpak", aldus Gerbert Priem.

Het congres vindt plaats op dinsdag 6 februari van 15.00 tot 17.00 uur in het vernieuwde Stroud. Ondernemers kunnen zich aanmelden via het mailadres: info@bedrijvenkringputten.nl.

De vouchers worden alleen op het congres uitgedeeld aan de ondernemers die zich als eerste aanmelden voor een energiebesparingsadvies.