• www.erikrudolfs.nl
  • www.erikrudolfs.nl

Laatste trends worden getoond tijdens Mode & Trenddag

PUTTEN Wie zich afvraagt wat de laatste trends op het gebied van mode zijn, kan het hart ophalen tijdens de Mode & Trenddag op zaterdag 10 september. Kledingzaken in Putten laten bezoeker de nieuwste trends van de najaarsmode zien. Op verschillende locaties in het centrum staan catwalks waar tussen 11.00 en 17.00 uur modeshows gehouden worden. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen de trends voor het komende seizoen bekijken. Naast kleding worden ook accessoires, schoenen, eyewear en de laatste haarmode gepresenteerd.

VERDERE ACTIVITEITEN Kindcentrum Putten laat kinderen voor één dag model zijn. Kinderen mogen zich opmaken, kunnen sieraden maken en zich verkleden met aanwezige verkleedkleren, om deze vervolgens te showen aan het publiek als ze over de catwalk lopen. De stichting Vrouwen het hart van Congo viert tijdens de Mode & Trenddag haar tienjarig jubileum en laat onder meer Congolese mode en Afrikaanse stoffen zien. Ook verzorgen zij livemuziek en een Afrikaans buffet. Overige winkeliers haken aan bij deze dag door de trends in hun eigen branche onder de aandacht te brengen en leuke acties te houden. Zo laat Kok Bedden de laatste trends op slaapgebied zien en kunnen bezoekers bij de VakantieExperts ontdekken welke bestemmingen ze gezien moeten hebben.

De catwalks zullen staan in de Dorpstraat ter hoogte van 'Van Ganswijk', 'ModEls' en 'Puttens Modeshop' en in de Kerkstraat ter hoogte van 'De Modestal 2.0' en 'NOW'. Onder andere Puttens Modeshop, Susil's Bruidsatelier, Veluwe Optiek, ModEls, La Chicana, Nivoos, Sluis Optiek, Ko Jager, Van Boeijen, van Ganswijk, G5, Modestal 2.0, NOW, Sun-Works en Hier Mode verzorgen de modeshows. De kinderactiviteiten en de acitiviteiten van stichting Vrouwen het hart van Congo vinden plaats op de pleinen bij 't Boekpunt en Visgilde Foppen. De tijden van de modeshows worden bekendgemaakt op www.winkelcentrumputten.nl en www.vvvputten.nl en op de dag zelf via flyers.